Előfizetői tartalom

4 milliárdos ingatlant ad el az ELTE

Portfolio
Az ELTE megválik a XIV. kerületi Ajtósi Dürer soron található ingatlanától. Az összesen 36.8 ezer négyzetméteres zuglói ingatlan értékét a 98.5%-os vagyonkezelő, az ELTE 4.6 milliárd forintra becsüli - írja a Napi Gazdaság. Az ingatlan értékesítésére hirdetett nyilvános pályázat határideje augusztus 27, a pályázati dokumentáció 240 ezer forintba kerül. Az ELTE BTK több szakja már korábban át is költözött az Egyetem Astoriánál lévő kampuszába.

A többek között a Professzorok Házának, a Fulbright Inézetnek és az ELTE Nyelvvizsgáztatási és Akkreditációs Központjának is helyet adó épületegyütteshez uszoda, park és 100 autó befogadására alkalmas parkoló is tartozik. Az ingatlan bérlőinek szerződései az éttermek kivételével mind lejártak. Az ingatlan fővárosi védettségű, a városkép szempontjából kiemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés