Előfizetői tartalom

Új iroda kell a nyomozóknak

Portfolio
Takács Albert rendészeti és igazságügyi miniszter döntése értelmében 2010-ig új, modern irodaházba kell költöznie a Nemzeti Nyomozó Irodának (NIN). A Népszabadság értesülései szerint az új irodaépületet a Rebisz által használt ingatlan egyik szegletében építenék fel, a beruházást az Aradi utcai épület és más rendőrségi, igazságügyi ingatlanok értékesítéséből finanszíroznák.

Nem a NNI az egyetlen állami szerv, mely a kormány döntésének értelmében a jelenlegi székhelyéből korszerű irodaépületbe költözik majd. A kormányzati negyed felépülésével elvileg a Miniszterelnöki Hivatal és a miniszterelnök kivételével az összes minisztérium a Nyugati páylaudvar mellett megvalósuló irodaházba költözik majd. Emellett modern irodaházat szeretne bérelni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés