Előfizetői tartalom

Új bevásárlóközpont és irodaház Kispesten

Portfolio
Kispest kapujánál, a Határ úti metrómegálló közelében 40 ezer négyzetméteres multifunkcionális ingatlanfejlesztésbe kezd a Whitestone Investment a Chayton Capital beruházásában. A 17 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont és a szintén 17 ezer nm-es irodaépület mellett a tervek szerint 5 ezer négyzetméteren sportközpont is helyet kap majd. A kb. 60 millió eurós beruházással megvalósuló projektben az irodahelységek bérleti díja kb. 12.5 euró/hó/nm lesz, míg az üzlethelységek bérléséért 15-45 eurót kell majd fizetniük a kiskereskedőknek. A bevásárlóközpont és irodakomplexum megnyitását 2009 tavaszára tervezi a Whitestone.

Szabó Viktória, a bevásárlóközpont bérbeadásáért felelős Cushman & Wakefield tanácsadója elmondta, hogy igaz, hogy Budapesten csupán 3-4 bevásárlóközpont működik igazán sikeresen, ám a Neo Center egy olyan területen épül majd meg, ahol hosszú ideje túlkereslet jellemző a részpiacra, ezt bizonyítja az Europark sikere is.A projekt beruházója a londoni székhelyű Chayton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés