Előfizetői tartalom

Megszületett a régió legnagyobb ingatlanügynöksége

Portfolio
A finn Realia Group Oy megvásárolta a Lengyelországban, Ukrajnában, Lettországban, Litvániában és Észtországban aktív Ober-Haus-t. Az új csoport 2 ezer alkalmazottjával és 140 millió eurós várható árbevételével KKE legnagyobb ingatlanközvetítő ügynöksége lesz. A finn cégcsoport döntését az Ober-Haus által lefedett hatalmas, mintegy 100 milliós piaccal és a kelet-európai országok középosztályának gazdagodásával, bővülésével indokolta.

Az Ober-Haus ingatlanügynökség-láncot 1994-ben alapította Tallinban Paul Oberschneider három alkalmazottal. A cég azóta 35 irodával és 350 brókerrel rendelkezik 5 országban. Oberschneider az ingatlanközvetítői piacon kívűl az ingatlanfejlesztésekben is aktív, 1993 óta több szállodát (Schlössle Hotel Tallinban, Grand Palace Rigaban, St. Petersbourg Hotel) és éttermet épített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés