Előfizetői tartalom

2009-től fizetünk ingatlanadót

Portfolio
A gazdasági miniszter szerint január elsején hatályba léphet az egységes ingatlanadóról szóló törvény, de a közteher kivetésére várhatóan csak 2009-től lesz lehetőség. Kóka János az Inforádióban elmondta: a szabályozás részleteit őszig dolgozzák ki, majd meg kell teremteni az értékbecsléshez és a regisztrációhoz szükséges technikai és egyéb feltételeket - írja az Inforadio.hu.

Az ingatlanadó várható mértékéről a szabad demokrata politikus azt mondta: még tárgyalnak a részletekről, de csak tizedszázalékokról lehet szó. Előzőleg Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője is azt mondta az InfoRádióban: legkorábban 2009-ben lehetne bevezetni az összevont ingatlanadót. Mint korábban megírtuk, a kormány legújabb tervezete szerint a jelenleg hatályban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés