Előfizetői tartalom

Rekonstruálják a Közraktárakat - Rendezvényterem, galéria, mélygarázs

Portfolio
A Porto Investment Kft. nyerte el a Közraktárak épületegyüttes 25 éves üzemeletetési és hasznosítási jogait a Fővárosi Közgyűlés Pénzügyi és Közbeszerzési-, valamint Kiemelt Fejlesztések Bizottsága által, megújítására kiírt közbeszerzési eljárás eredményeképpen. A beruházó a tervek szerint 8 milliárd forintos fejlesztést hajt végre, melyben a környező területek infrastruktúra- és közlekedésfejlesztése is szerepel - írja az ebuild.info.

A kulturális- és szórakoztatóközpont a régi épület rekonstrukciójával, valamint új épületszárnyával 23,000 nm területen helyezkedik majd el. 1,500 nm-es rendezvénytermet, galériákat, könyvesboltokat, kávé- és teaházakat, a partszakasz teljes hosszában elnyúló teraszt, továbbá 250 férőhelyes mélygarázst alakítanak ki. A Közraktár rehabilitációjának építészeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés