Előfizetői tartalom

Nagy állami bérlő az Átrium Parkban

Portfolio
Sikeres közbeszerzési eljárást követően az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht (ESZA Kht) 5 éves bérleti szerződést írt alá a Váci úton található Átrium Park Irodaházban 3,744 nm irodaterületre - tudtuk meg a bérbeadásban közreműködő DTZ-től. A jelen pillanatban két helyszínen működő közhasznú társaság 2007 októberében költözik új székhelyére.

A hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra meghívandó épületeket a teljes piaci kínálat megismerését követően választotta ki a bérlő. Az eljárás során 3 épület pályázott. Az ajánlatok közül az Átrium Park irodaház ajánlata bizonyult a legelőnyösebbnek. Az ESZA Kht. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium pályázatkezeléssel foglalkozó intézménye, amely a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés