Előfizetői tartalom

Megnyitotta budapesti irodáját az Echo Investment

Portfolio
A kielce-i központú lengyel ingatlanberuházó, a Bosnyák téri zuglói városközpontot építő Echo Investment megnyitotta irodáját Budapesten. A budapesti képviselet feladata a helyi hatóságokkal való együttműködés, a tervezéssel és az építkezéssel kapcsolatos dokumentumok és engedélyek beszerzése, valamint kapcsolattartás az üzleti partnerekkel, potenciális bérlőkkel. Az ünnepélyes irodamegnyitón részt vett Lengyelország magyarországi nagykövete, a főváros és Zugló önkormányzatának több képviselője és a lengyel beruházó partnerei.

"A budapesti iroda megnyitása fontos mérföldkő az Echo Investment életében. Irodánk munkatársainak helyi piacismerete és ingatlan területen szerzett szakmai tapasztalata nagyban segítenek céljaink elérésében." - mondta Piotr Gromniak, az Echo Investment igazgatótanácsának tagja. A lengyel beruházó tavaly júniusban vásárolta meg Zugló önkormányzatától a 6.8 hektáros területet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés