Előfizetői tartalom

Tovább ömlik a tőke az ingatlanba

Portfolio
Az európai kereskedelmi ingatlan-befektetések piacán 55.7 milliárd euró értékű ingatlan cserélt gazdát 2007. első negyedében, valamivel kevesebb, mint a 2006. utolsó három hónapjában regisztrált 77.9 milliárd euró, de 7%-kal több mint a tavalyi első negyedév forgalma. A Cushman & Wakefield szerint az év egészére vonatkozó várakozások megerősödtek a piacra érkező új pénzek és a rendelkezésre álló ingatlanok szerény bővülésének együttes hatására, miután egyes tulajdonosok elérkezettnek látják az időt a profitrealizálásra.

Charles Taylor, Cushman & Wakefield budapesti irodájának ügyvezetője hozzátette: "A 2007-ben Magyarországra érkező befektetések összege várhatóan jelentősen meghaladja majd az előző évi értéket. Az eladásra kínált nagyszabású irodaépületeknek, továbbá az ipari és a kiskereskedelmi ingatlanok növekvő elérhetőségének köszönhetően a tranzakciók volumene várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés