Előfizetői tartalom

Indulhat a 3 milliárd eurós beruházás

Portfolio
Még ebben a hónapban megszületik a szerződés a Győr-Moson-Sopron megyei Bezenyén létesítendő kaszinókomplexum megépítéséről - írja a Világgazdaság. Az építtető Eurovegas Hungary Zrt. kisebbségi tulajdonosa szerint a hatósági engedélyezési eljárástól függően 6 hónapon belül megkezdődhetnek az építési munkálatok. A tervek szerint a 3 milliárd eurós beruházás keretében az öt kaszinóból, szállodákból és élményparkból álló komplexum 10 év alatt épül majd fel.

A Győr-Moson-Sopron megyei kaszinóépítésre a Pénzügyminisztérium még 2006 januárjában írta ki a koncessziós pályázatot a 460 hektáros terület beépítésére, melyet a korábban Venetian Hungary Limitedként bejegyzett, időközben tulajdonosváltás miatt Eurovegas Hungary Zrt.-re keresztelt vállalat nyert meg. A projekt három lépcsőben valósul meg, az első ütemben mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés