Előfizetői tartalom

A Carion hasznosíthatja a Vasas ingatlanját

Portfolio
A Carion holding Vagyonkezelő Zrt. nyerte a Vasas Fáy utcai ingatlanának hasznoítására kiírt tendert (második helyre a Reneszánsz Kőfaragó Zrt., harmadikra pedig a Biggeorge’s NV futott be). A Carion akkor válhat a tender hivatalos győztesévé, amennyiben a kiírásban meghatározott biztosítékadási kötelezettségeknek eleget tesz - írja a Világgazdaság.

A Carion, mely július 15-ig vélhetően aláírja a hasznosítási szerződést, a Béke utcával párhuzamosan, 60-80 méteres sávban kialakított ingatlan földhsználati jogáért, valamint vagyonértékű jogáért és annak 99 évig tartó gyakorlásáért egyszeri összeget fizet. A Carion ingatlanhasznosítási tervei egyelőre nem ismertek. A Vasas SC a magyar sportklubok közül elsőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés