Előfizetői tartalom

Dübörgő balatoni beruházások - Luxus apartmanpark épült a déli parton

Portfolio
A BL Yachtklub a Balaton déli partján a CIB Ingatlanlízing Zrt. fejlesztésében megvalósul beruházás. A Balatonlelle központjában található, közvetlen vízparti komplexum egy megközelítőleg 16 ezer m²-es területen felépülő ingatlanegyüttes, amely 153 lakásból álló, magas színvonalú apartmanparkot, exkluzív yachtklubot és vitorláskikötőt foglal magába.

A Balaton-parti óriásberuházás a CIB Bank-csoport tagjaként működő CIB Ingatlanlízing Zrt. finanszírozásával valósult meg; a saját fejlesztésű beruházásban a lízingcég befektetőként vett részt. A balatonlellei projekt különlegessége tehát, hogy a kivitelezés (fejlesztés) és a finanszírozás egy kézben összpontosult.Az apartmanpark egy főépületből és 17 villaépületből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés