Előfizetői tartalom

Lendületben a Bosnyák tér... - Bemutatják a városközpont terveit

Portfolio
Az Echo Investment bejelentette, hogy a Bosnyák téren 2008 - 2011. között megvalósuló Mundo Városközpont tervezésében a lengyel Mofo építésziroda a Bánáti Hartvig Építész Irodát választotta együttműködő partneréül. A tervezést a Lengyelországban hasonlóan nagy projektekben rendkívül nagy tapasztalatot szerzett Mofo építésziroda végzi, a magyarországi építésziroda partner a helyi igények kielégítésében közreműködik a tervezésben. Az Echo Investment a Bánáti Hartvig Építész Irodával együtt az elkövetkező hetekben mutatja be a terveket a Főváros Városházán a tervzsűrinek.

Mundo - Zugló új multifunkcionális kereskedelmi-, szórakoztató- és adminisztratív központja A lengyel ingatlanfejlesztő és -beruházó Zugló, valamint a környező kerületek lakói számára hozza létre az új városközpontot. A lengyel Echo Investment tavaly júniusban vásárolta meg a zuglói önkormányzattól a budapesti Bosnyák tér közelében található 6.8 hektáros területet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés