Előfizetői tartalom

35 ezer négyzetméteres tranzakció a Standard Life-tól

Portfolio
35,800 nm-es ipari ingatlan portfóliót vásárolt a a Standard Life Investments (SLI) a Newland Estates-től (korábban Elgan Estates) - tudtuk meg a tranzakcióban közvetítő Cushman & Wakefield-től, aki egyúttal megbízást kapott az ingatlanok üzemeltetésére is. A nagy volumenű tranzakció az Standard Life Investments első befektetése Magyarországon, mely egy győri és egy jászberényi bérbe adott ingatlanból áll, továbbá a tranzakció része egy pre-leased budapesti logisztikai raktár határidős vétele is, amelynek lezárása 2007 folyamán esedékes.

A Standard Life Investments által megvásárolt portfolióba tartozik egy győri ipari ingatlan, amely az Ausztriába vezető forgalmas M1-es autópálya mellett található. A 2004-ben épült 19,509 nm-es raktár, melynek bérlője a Renault autógyár, további 11,000 nm-rel bővíthető.A Standard Life Investments a portfolió részeként Jászberényben is vásárolt egy ingatlant, amely az Ukrajna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés