Előfizetői tartalom

6 és 600 millió forint között - Családi házak Budapesten

Portfolio
A fővároson belül, illetve az azt övező agglomerációban is jócskán van igény családi ház vásárlására az ingatlanpiacon, az egyik fő probléma az, hogy a kereslet nem feltétlenül találkozik a kínálattal. Míg a vásárlók nagyobb része olyan ingatlanokat keres, amely lehetőleg előnyös elhelyezkedésű telken, esetleg panorámával rendelkezik, és csak nagyon minimálisan felújítandó, a kínálati oldal meglehetősen heterogén: 6 és 600 millió forint között változatos kivitelű, elhelyezkedésű és minőségi házak szerepelnek a kínálatban.

Mi megy és mi nem?. A Duna House területei irodáinak tapasztalatai szerint több esetben is gondot jelent, hogy az ár tekintetében a kereslet és a kínálat nem feltétlenül találkozik egymással a piac ezen szegmensében. A vásárlók általában 30 millió forint környékén keresgélnek olyan ingatlanokat, melyek többé-kevésbé megfelelnek az igényeiknek, azaz csak kisebb mértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés