Előfizetői tartalom

Esküvőpláza épül Biatorbágyon

Portfolio
Esküvői bevásárló- és rendezvényközpont épül 4.5 milliárdos beruházással Biatorbágyon. Az "esküvőplázában" 24 ezer négyzetméteren összesen 200 üzlethelyiséget alakítanak ki, melyeket 16-28 euró/nm/hó bérleti díj mellett lehet majd igénybe venni - írja a Világgazdaság. Az üzletek mellett 5 rendezvényterem, egy minikápolna, valamint szállodai szobák is helyet kapnak a komplexumban.

Az építkezés 2008 első negyedévében kezdődik, a pláza a tervek szerint 2009-ben nyitja meg kapuit az autópályák bevezető szakasza mellett házasodni kívánók előtt. A beruházást 70-80%-ban banki forrásokból finanszírozza a többségében ázsiai befektetők, a kisebb részben Sütő Zoltán, a Griff Gentlemen’s Zrt. elnök-vezérigazgatójának a tulajdonában lévő Immogrinvest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés