Előfizetői tartalom

TriGranit: megtörténtek az első oroszországi lépések!

Portfolio
A Trigranit a héten megvásárolt egy közepes méretű orosz ingatlancéget, melyet a jelenlegi tervek szerint további 9 akvizíció követ, mondta el a Bloombergnek Demján Sándor elnök. A Gazprombankkal kötött joint venture első lépéseként a Trigranit 1 milliárd dolláros beruházással 200 ezer négyzetméteres projektet épít fel a Fekete-tenger partján fekvő Krasnodarban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Trigranit januárban hozott létre joint venture-t a Gazprombankkal, melynek értelmében 5 milliárd eurós beruházással terveznek ingatlanfejlesztéseket, (elsősorban irodaházakat és bevásárlóközpontokat) Oroszországban. A közös cég alaptőkéjébe a két alapító egyaránt 1-1 milliárd dollárral szállt be.Kapcsolódó cikkünk2007.05.30 05:45Begyújtották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés