Előfizetői tartalom

Ünnepélyes Sasad Liget alapkőletétel

Portfolio
Ünnepélyes keretek között került sor a mai napon a Sasad Liget lakópark alapkőletételére. A Biggeorge's-NV Zrt. égisze alatt zajló beruházás a XI. kerületi régi laktanya helyén valósul meg, az első ütemben felépülő új lakásokat az építtető ígérete szerint jövő nyáron vehetik birtokba a boldog tulajdonosok. Az építkezés megkezdődött, a nagyszabású tervekben az eddigi 2 ütem keretein belül értékesítésre kerülő lakások mellett egy 3 ütem indítása is a tervek között szerepel.

Az ünnepélyes keretek között megtartott alapkőletételen jelen volt Molnár Gyula, a XI. kerület polgármestere, aki hangsúlyozta, hogy ezzel a beruházással az "utolsó seb is begyógyul a városrész testén", hiszen a Sasad Liget a volt laktanya helyén épül, ami nem volt a kerület színfoltja. A polgármester hozzátette, hogy ami az épülő új lakások számát illeti, a 11. kerület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés