Előfizetői tartalom

Szakadék felé robog az ingatlanpiac?

Portfolio
A változás éve lehet 2007 a globális kereskedelmi ingatlanpiacon, a piacot ugyanis nem a hozamesés határozza meg, hiszen az a jelenlegi szintekről már alapvetően nem lehetséges Ugyanakkor az ingatlanpiac likviditása gyakorlatilag határtalan, a szektorba áramló tőke mennyisége kb. négyszerese a rendelkezésre álló termékeknek, mondta el a varsói CEPIF-en előadásában Joe Valente, a DTZ globális vezető elemzője. 2007 a változás éve?

A globális ingatlanpiacot az elmúlt években egyértelműen a hozamcsökkenés határozta meg, mára azonban ennek nincsen további lehetősége, hiszen - költői túlzással élve - lassan minden termék 5.5%-os tranzakciós hozam mellett cserél gazdát, legyen szó szingapúri bevásárlóközpontról, varsói irodaházról vagy new yorki logisztikai parkról, mondta el Joe Valente. Felmerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés