Előfizetői tartalom

Irodaház focipályával - Nagyszabású tervek az Üllői úton

Portfolio
A Ferihegyi gyorsforgalmi út és az Üllői út találkozásánál épül a többfunkciós Neo Center. A közel 2 hektáros ingatlanon 17,000 nm irodaterületet, és ugyanennyi kereskedelmi területet alakítanak ki, több épületben. 4,800 nm-en sportcentrum létesül, kül- és beltéri focipályával, fittneszteremmel és további sportolási funkciókkal kiegészülve. A kétszintes mélygarázs 800 gépkocsit tud fogadni - írja az ebuild.info.

A Neo Center a Chayton Duna Found és a Whitestone Investment közös fejlesztése. A 90 %-os tulajdonos Chayton Magyarországon kívül Angliában, Romániában, és Bulgáriában tevékenykedik. A Whitestone jelenleg fejlesztés alatt álló legnagyobb projektje a budaörsi Solaris City. A Neo Center kivitelezése előreláthatólag 2007 harmadik negyedévében indul, átadása 2009-ben várható....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés