Előfizetői tartalom

Segíthet a zajtérkép csendes lakást venni

Portfolio
Budapesten minden lakópark reklámja csendes, nyugodt környezetet ígér, ám a fővárosi zajtérkép nyilvánosságra hozatalával a vevő maga is ellenőrizheti, valóban csendes környéken épül-e a lakópark. A Cordia Zrt. szakembere úgy véli, a főváros megbízásából készített zajtérkép a jövőben árnyaltabbá teheti az ingatlanpiacot.

Árnyaltabbá teheti a fővárosi ingatlanpiacot a most napvilágot látott zajtérkép - állítja a Cordia Thermal Zugló marketingért felelős igazgatója Straub Fanni. Mint ismert: a főváros szakemberei e dokumentumon rögzítették a főváros jelentősebb útjait, vasútvonalait, nagyobb üzemeit. A szakemberek egy úgynevezett konfliktustérképet is -felvázoltak- azokról a területekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés