Előfizetői tartalom

Dübörög Kelet-Európa - Miért nem vagy Oroszországban?

Portfolio
Oroszország, Ukrajna, Románia: egyértelműen Kelet-Európa a sláger a régió ingatlanpiacán, a nyugat-európai befektetők figyelme egyre inkább a feltörekvő keleti piacok felé irányul, ahol hatalmas projektek sora valósul meg. Leginkább ezt lehet a Bécsben immár második évben megrendezett közép-kelet európai fókuszú ingatlanpiaci szakkiállítás, a Real Vienna legfőbb tanulságaként levonni. A kiállításon a régióban aktív ingatlanfejlesztők, befektetők, finanszírozók, valamint önkormányzatok, országrészek, városfejlesztési koncepciók voltak jelen standokkal. A szakmai előadások, panelbeszélgetések egyikén azt is megtudhattuk, hogy egy átlagos moszkvai középvezetőnek több szabadon elkölthető jövedelme van, mint amerikai kollégájának. Hogy is van ez?

A kiállításon rengeteg város, országrész, régió jelent meg különböző projektek, koncepciók tervével, prezentációkkal. A legnagyobb szabású projekteket a moszkvai és a jekatyerinburgi standon láthattuk, emellett kint volt a Real Vienna-n Montenegró, Dél-Csehország, Horvátország, Szlovénia és Szerbia. Magyar részről egyedül Cegléd város önkormányzata képviseltette magát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés