Előfizetői tartalom

Jön a Westend II?

Portfolio
Több ezer négyzetméteres áruházak, egy nagy alapterületű szupermarket, egy kisebb konferenciaközpont, iroda, hotel és lakásépítés is szerepel a TriGranit terveiben a Westend II név alatt futó projektterület hasznosításában - írja a Világgazdaság. A fejlesztő a kormányzati negyed építése miatt egyelőre kivár a döntéssel, ugyanis nyilvánvalóan optimális lenne, ha a három komplexum (Westend, kormányzati irodaházak, Westend II) valamilyen módon kiegészítené egymást, nyilatkozta Nyúl Sándor operatív vezérigazgató a napilapnak.

A Westend II tervei akkor válnak véglegessé, ha lezárul a kormányzati negyedre kiírt pályázat. Az új bevásárlóközpont bérlői között lehetnek olyan nagy, Magyarországon jelen lévő márkák, melyek nem kaptak megfelelő nagyságú területet a Westendben, így pl. a Zara vagy a H&M. Nyúl Sándor szerint a kormányzati negyedben dolgozók, a Westend vásárlói és a környéken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés