Előfizetői tartalom

Túl a 2 millió négyzetméteren a DeTeImmobilien

Portfolio
Magyarország piacvezető létesítménygazdálkodási cége, a DeTeImmobilien-Hungary zRt. 7.1 milliárdos forgalom mellett 430 millió forint adózás utáni eredményt könyvelhetett el a 2006-os üzleti évre vonatkozóan. A tavalyi akvizícióknak köszönhetően a vállalat által kezelt ingatlanterület nagysága elérte a két millió négyzetmétert.

A további dinamikus növekedési célok mellett a 2007-es év egyik legfontosabb célkitűzése a Property Management szolgáltatás bővítése lesz. 2005-höz képest 36 százalékkal, 7.1 milliárd forintra növelte forgalmat Magyarország vezető facility management cége, a DeTeImmobilien-Hungary zRt.. A forgalomnövekedés hátterében elsősorban azon új akvizíciók állnak, melyek a tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés