Előfizetői tartalom

Tovább terjeszkedik Budapesten a Segro

Portfolio
Tovább terjeszkedik Magyarországon a Segro, a Slough Estates csoport tagja. Az ipari ingatlanokat megvalósító ingatlanfejlesztő egy telket meg is vásárolt már Budapest vonzáskörzetében, az M3-s mellett, egy másik esetében pedig (Ferihegy közelében) előrehaladott egyeztetésben állnak a területvételre. Bár hosszabb távon vizsgálják a vidéki fejlesztés lehetőségét, ám egyelőre ez még nem szerepel a cég rövid távú elképzeléseiben, mondta el Czifra Balázs, a Segro magyarországi ügyvezető igazgatója. A cég egyik prioritása Buadpesten városon belüli logisztikai ingatlan létrehozása.

A cég eddigi fejlesztése, az M0-M1 autópályák csomópontjában felépült Tulipán Park első üteme már elkészült, s eddig a cég egy előbérleti szerződést kötött az ingatlanra. Az első ütemben összesen 12,910 négyzetméter bérbeadható terület áll rendelkezésre, míg a 2008 első félévére átadni tervezett második ütemben 16,200 négyzetméternyi terület áll majd a bérlők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés