Előfizetői tartalom

Pörög a Velencei-tó - Tóparti agglomeráció

Portfolio
Egyre élénkebb a kereslet a Velencei-tó környéki települések ingatlanpiacán. Az elmúlt években megindult trend csak tovább folytatódik, azaz a térség egyre inkább Budapest és Székesfehérvár agglomerációs ingatlanpiacává alakul át, míg a nyaralópiac egyértelműen kezd háttérbe szorulni. Az árak ugyan nem változtak érdemben a tavalyi évhez képest, ám a kereslet folyamatos erősödével középtávon emelkedhetnek a Velencei-tó melletti ingatlanárak.

Erősödő kereslet. Az elmúlt évhez képest a Velencei-tó ingatlanárai érdemben nem változtak, mondta el a Portfolio.hu-nak Szegedi Éva, az Immo-Velence ügyvezetője. Az árak ugyan nagyjából stagnálnak, ám a szakértő szerint a kereslet egyértelműen nőtt az elmúlt évhez, évekhez viszonyítva. A Velencei-tó környéki településeken a legrosszabb év 2004 volt ingatlanpiaci szempontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés