Előfizetői tartalom

4.2 milliárdos Talentis-megállapodás

Portfolio
A Talentis Group Holding és a Budaörsi ISC cégcsoport együttműködési szerződést kötött, mely a felek szerint Magyarország legnagyobb, magántőkéből megvalósuló innovációs együttműködése lesz. Az együttműködés keretén belül többek között az Innováció Házának létrehozásával az értékes magyar ötletek és találmányok külföldre vándorolásának megakadályozását tűzték ki célul a felek.

A tervek szerint az ötlettől a nemzetközi sikerig tartó innováció-menedzsment folyamat elemeinek megvalósítását szolgálja az az együttműködés, amelyet az ezen a szakterületen jártas Budaörsi ISC cégcsoport tulajdonos-igazgatója, Polgárné Májer Ildikó, valamint az első hazai tudástérség kialakításán munkálkodó Talentis Group Holding elnök-vezérigazgatója, dr. Takács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés