Előfizetői tartalom

A TriGránit építi a zágrábi Arénát

Portfolio
A horvát kormány és a zágrábi önkormányzat döntése értelmében a TriGranit-Ingra konzorcium építheti meg a 15600 férőhelyes a zágrábi Arénát, mely multifunkcionális sportcsarnokként több féle sporteseménynek adhat majd otthont. Az építési munkálatok a tervek szerint 2007 júliusában indulnak meg, és egészen 2008 novemberéig tartanak majd. Az új Aréna első sporteseméyne a tervek szerint a Horvátország által rendezett, 2009-es Kézilabda Világbajnokság lesz.

Az Aréna megépítése egy, a jövőben tervezett Aréna Komplexum letéteményének első szakasza. Az elképzelések szerint az Aréna Komplexum lehet a legnagyobb új generációs bevásárló- és szórakoztatóközpont, melynek főberuházója és kivitelezője a TriGranit. A bevásárlóközpont és az Aréna számos szolgáltatást kínál majd közösen, ilyenek lehetnek a létesítményekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés