Előfizetői tartalom

Áremelkedés a híd miatt

Portfolio
Az új "M0-s híd", azaz a Megyeri híd megépítése jótékonyan hat majd a III. kerület ingatlanpiacára.- nyilatkozta Erdős Ildikó, az Engel Group marketingért és értékesítésért felelős igazgatója. Az Engel szakértője szerint az elmúlt 2-3 év tapasztalatai azt mutatják, hogy már az M0-s híd építésének kezdete előtt jelentősen emelkedtek a III. kerületben és annak vonzáskörzetében a telekárak. Akkor a befektetési célú ingatlanvásárlás volt a jellemző, amelyeket nagyberuházók hajtottak végre a kerületben.

Az ingatlanfejlesztő szerint az M0-s körgyűrű folytatása a budai oldalt és annak vonzáskörzetét, valamint Újpestet jövőben összekötő híd környékén már most érezhető nagyobb kereslet és áremelkedés.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés