Előfizetői tartalom

CEU, Morgan Stanley a Millenium Városközpont új irodaházaiban

Portfolio
2008 tavaszán adják át a tervek sezrint a Millenium Tower második és harmadik ütemét. A 8 szintes irodaházakban 18,400, ill. 20,600 négyzetméternyi bérbe adható terület lesz. Az épületek alatt 3 szintes mélygarázs is helyet kap majd. A harmadik ütemben a Morgan Stanley 5,000 négyzetméter területre kötött előbérleti szerződést, s további 8,600 nm-re opciót szerzett. A Trigránit új irodaházaiban 14.5-15.5 eurós bérleti díjakkal számolhatnak a bérlők.

A Millenium Városközpont negyedik irodaháza, a Millenium Gate a Trigránit tervei szerint 2008 negyedik negyedévére készülhet el, ahol - mint azt korábban megírtuk - a 26 ezer négyzetméteres területből 12 ezret a CEU foglal majd el. A Trigránit értékesítési igazgatója, Pallagi Ágnes elmondta, hogy a Millenium Városközpontban fennmaradó üres fejlesztési telkeken további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés