Előfizetői tartalom

Drágák lesznek az új plázák - 10%-kal nőhetnek a bérleti díjak

Portfolio
Jelentősen meg fognak ugrani a 2007-2008-ban átadandó bevásárlóközpontok bérleti díjai a Jones Lang LaSalle várakozásai szerint. A legnagyobb budapesti fejlesztésről, az Arena Plaza jövőjéről nem túlságosan optimista a tanácsadó cég, a hatalmas bevásárlóközpont ugyanis határozottan rossz helyen fekszik tömegközlekedési szempontból. Ugyanakkor a JLL szerint a kritikus tömeg elérése miatt vélhetően működőképes lesz a bevásárlóközponz, melyben vonzerő lehet a 22 termes multiplex és IMAX mozi.

A másik nagy budapesti plázafejlesztésben, az ING által épített 50 ezer nm-es Budai Skálában a JLL bérbeadóként érdekelt, s eddigi tapasztalatai szerint élénk az érdeklődés a bérlők oldaláról. 2009-2010-ben nyílhat meg egy 55 ezer nm-es budaörsi bevásárlóközpont az M1-M7 közös szakaszán. 2009-re léphet be a kereskedelmi ingatlanpiacra a Corvin Sétány, míg a Belvárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés