Előfizetői tartalom

Új, használt, külföldi - Megéri lakást kiadni?

Portfolio
Befektetési célból venne lakást és bérbe adná? Egyből felmerül a kérdés, használt vagy újépítésű ingatlant vegyünk? Ki veszi majd ki lakásunkat? Érdemes -e külföldi diákoknak kiadni lakásunkat, szobánként, euróban? Nagymama bútora vagy Ikea? Mi az, amire mindenképpen figyeljünk, ha hasonló projektbe vágunk? Lakásbérbeadás Budapesten, befektetési célból.

Új vagy használt?. Ha befektetési célból vásárolunk lakást és ki akarjuk adni, akkor talán a legelső kérdés, ami felmerül bennünk, az, hogy használt vagy újépítésű lakást vegyünk. A kérdésre nehéz egyértelmű és objektív választ adni, s a legtöbbször nem is feltétlenül ez a legfontosabb kérdés. Sokkal inkább az, hogy a bérleti piac mely szegmensét célozzuk meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés