Előfizetői tartalom

Tovább dübörög az ingatlanpiac - Kevés a vidéki befektetés

Portfolio
2006-ban az európai ingatlanpiac egyik hajtóereje az állami, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok piacra dobása volt, ebben a folyamatban Németország járt az élen. A CB Richard Ellis EMEA-régióért felelős kutatási és tanácsadási igazgatója egy budapesti befektetési konferencián elmondta, hogy az ingatlan, mint befektetési eszköz az elkövetkezőben tovább erősödik, köszönhetően más eszközök bizonytalanságának, a növekvő likviditásnak és a bérleti díjak potenciális növekedésének. Nick Axford annak ellenére optimista, hogy jelentős hozamcsökkenésre nem számít az európai ingatlanpiacokon.

Közép-Kelet Európában szintén fontos kapnak a piacra most belépő, privatizálandó állami ingatlanok. A régió ingatlanpiacán a CBRE régióért felelős vezető elemzője szerint továbbra is a minőségi termékek hiánya a legfontosabb probléma. Damian Harrington kiemelte, hogy prognózisa szerint a régiót megcélzó ingatlanalapok száma robbanásszerűen fog nőni, így a térség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés