Előfizetői tartalom

Ingatlanadó: "Az értékövezetes megoldás alapvetően jó lenne" - Interjú

Portfolio
Lesz Otthon Centrum Romániában? Miért a lízingpiacon lép be Bulgáriába a Biggeorge’s ? Hány ingatlanközvetítő hálózatot bír el a magyar piac? Mitől lesz versenyképes egy ingatlanközevítő lánc? Milyen ingatlanadót tartana elfogadhatónak a szakma? Van -e jövője a Balatonnak? Többek között ezekre a kérdésekre kaptunk választ Nagygyörgy Tibortól, a Biggeorge’s Holding elnök-vezérigazgatójától. Interjú.

Miért pont Bulgária?. Portfolio.hu: Mi a jelentősége a Biggeorge’s érdekeltségébe tartozó különböző tevékenységek holdinggá alakulásának? A holdingon belül melyik cégtől várja a legdinamikusabb növekedést 2007-ben? Nagygyörgy Tibor: Nagyon fontos látni, hogy az ingatlan értéklánc összes szegmensében jelen vagyunk, önálló, de egymással együttműködő cégekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés