Előfizetői tartalom

Mit, hol, mennyiért? - Mi megy a lakáspiacon?

Portfolio
Alig van már kereslet garzonlakásokra, drága lakást viszont többen vennének - derül ki a Duna House ingatlanközvetítő franchise-hálózat aktuális, a lakáspiacot vizsgáló, ötszáz fős mintán végzett felméréséből. A népszerű költözési célpontok - a XIII., a XIV., és a XI. kerület - nem vesztettek népszerűségükből, de növekedett az aránya a külsőbb kerületeket preferálóknak is.

Miből és mennyiért?. Hiába a megszorító intézkedések hatása, a 10 millió forintnál olcsóbb lakások vásárlóinak aránya az őszi adatokhoz képest csökkent, alig több, mint 3,5 %-a választana ilyen lakást a megkérdezetteknek - természetesen érdemes tudni azt is, hogy ebben az árkategóriában különösen az új építésű lakások kínálata meglehetősen korlátozott a fővárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés