Előfizetői tartalom

Űrközpont Etyeknél - "A Talentis Program meg fog valósulni"

Portfolio
A részletes szabályozási tervek, hatósági engedélyek birtokában a Talentis Program az idén mintegy 16 milliárd forint összértékű fejlesztést indít el a Zsámbéki-medencében. A projektek megvalósítására létrehozták a több projekttársaságot magában foglaló Talentis Csoportot és a holdingot irányító Talentis Zrt.-t. Azok a híresztelések, melyek arról szóltak, hogy a Talentis Program leáltt, nem igazak - mondta el a holding elnök-vezérigazgatója, dr. Takács Ernő.

A Talentis Program elindítása 2003-ban kezdődött, akkor Magyar Bálint oktatási miniszter, Vízi E. Szilveszter MTA-elnök és Kenyeres Sándor, a Talentis alapítója írt alá megállapodást a projekt beindításáról. Azóta a cég együttműködéseket kötött a térség önkormányzataival, a Talentis mestertervét a települések elfogadták, így az elnök-vezérigazgató szerint minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés