Előfizetői tartalom

"Durva beavatkozás" - Kormányköltöztetés ingatlanos szemmel (Interjú)

Portfolio
Milyen hatása lesz a kormányzati hivatalok elköltözésének? Miért nem költöznek új irodák a megüresedett belvárosi épületekbe? Milyen az elfogadható ingatlanadó? Eladják a Westendet? Ki vásárol ingatlant Magyarországon 6%-os tranzakciós hozam mellett? Oroszország vagy Románia? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Konthur Adrienne-nel, a CB Richard Ellis ügyvezető igazgatójával. Interjú.

Felmérhetetlen hatások. Portfolio.hu: Milyen ingatlanpiaci hatása lehet az új kormányzati negyed kialakításának? Konthur Adrienne: Hatalmas portfolióról van szó, amely zömmel az V. kerületre koncentrálódik. Ez véleményem szerint sok problémát vet majd fel. Attól függ, hogyan fogják értékesíteni, hasznosítani, csomagban vagy egyenként, milyen ütemben költöznek ki a hivatalok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés