Előfizetői tartalom

Új szereplő az ingatlanközvetítői piacon - Teljes körű szolgáltatás

Portfolio
A közép-európai piacon magas minőségű ingatlanokkal foglalkozó befektetési társaság mutatkozott be a magyar piacon. A Modern Investments Kft. azzal a céllal alakult, hogy a budapesti ingatlanpiacon hazai és külföldi vásárlók számára nyújtson teljeskörű szolgáltatásokat, vásárlást, bérbeadást, menedzselést, adó- és jogi tanácsadást és ügyintézést, felújítást, tervezést és berendezést valamint hitel- és jelzálog ügyintézést.

Minden ingatlan vásárlás esetében egyéni terv készül az adott ingatlanról, annak érdekében, hogy a legjobb megtérülést biztosítsa az ingatlan vásárlója számára. Ahhoz, hogy lássák a megvásárolt ingatlanban milyen lehetőségek és értékek rejlenek, a Modern Investments szakemberek segítségével számítógépes látványtervet készít. A Modern Investments ingatlanbefektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés