Előfizetői tartalom

2 milliárd a legdrágább ház

Portfolio
Több mint kétmilliárd forintot kérnek Európa legdrágább lakóingatlanáért, egy 465 négyzetméteres londoni házért - derül ki három ingatlanportál felméréséből. Három ingatlanokkal foglalkozó portál körbenézett Európában, hogy kiderítse, melyik lakóingatlant árulják a legdrágábban. A brit Rightmove, a német Immobilien Scout 24 és a spanyol Idealista portálok elsősorban saját országukban kutakodtak - írja az Index.

Nem meglepő módon Európa legdrágább ingatlana Nagy-Britanniában, ezen belül is Londonban. A Chelsea negyedben álló 465 négyzetméteres ingatlanért 8.1 millió eurót kérnek. A házban 7 hálószoba van, saját medencével és kerttel rendelkezik. Spanyolország legdrágább ingatlana Madridban található, 5.4 millió eurós árával olcsónak tűnik a londonihoz képest. A 600 négyzetméteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés