Előfizetői tartalom

Egyre több pláza épül vidéken

Portfolio
Sikeres volt a 2006-os év a kereskedelmi ingatlanpiac számára, mind a fejlesztők, mind a befektetők jó évet zárhattak tavaly az Eston ingatlan-tanácsadócég értékelése szerint. Az irodapiac aktivitása mellett a tavalyi év utolsó negyedévében a logisztikai ingatlanok piaca is felpörgött. A plázapiac a volt Ügető helyén épülő Aréna Plázát leszámítva határozottan vidékre terjeszkedik.

Jellemzően a külső kerületekben és vidéken aktívak a bevásárlóközpont-fejlesztők. Budapesten jellemzően strip mall-okat építettek 2006-ban. A legfontosabb plázafejlesztés az ECE győri Árkádja volt. A német fejlesztő a győri projekt után Szegeden és Debrecenben vizsgálja újabb bevásárlóközpontok építésének lehetőségét. A bérleti díjak ugyan nem változtak érdemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés