Előfizetői tartalom

Cannes-ban a magyar kormányzati negyed

Portfolio
Több projekttel is részt vesz a magyar állam a Cannes-ban márciusban megrendezendő ingatlanbefektetési vásáron (MIPIM). A kormányzati negyed mellett több állami tulajdonú ingatlant is kiállítanak, így a Béla király úti rezidenciát, kastélyokat és laktanyákat. A Fővárosi Önkormányzat a Budapest Szíves és a Podmaniczky.program beruházásaival lesz jelen Cannes-ban - írja a VG.

A KVI ugyanakkor nem mutatja be Cannes-ban a kormányzat költözésével kiürülő jelenlegi kormányépületeket, habár szerintük igen nagy érdeklődés lenne írántuk. A jelentős hazai magánberuházások közül jelen lesz a Corvin Sétány, az új zuglói városközpont, a Ráckevei-Dunai-ág belvároshoz közeli végénél tervezett Duna City és a kőbányai sörgyár helyére tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés