Előfizetői tartalom

Nem menekültek el a külföldiek a lakáspiacról

Portfolio
A szeptemberi és októberi budapesti események napokig a meghatározó nemzetközi sajtó fókuszába kerültek, több vezető külföldi hírportál napokig vezető cikkben foglalkozott a témával. Itthon Magyarországon többen is felvetették akkoriban, hogy az események és a tudósítások logikus következménye lenne, ha a külföldi intézményi befektetők és ingatlanbefektetést tervező magánszemélyek elkerülnék hazánkat és más országok piacán keresnének befektetési lehetőségeket. A www.ingatlanszakmai.info munkatársa, Járosi Tamás írásában megvizsgálta, volt -e érezhető negatív hatása a budapesti zavargásoknak a külföldi ingatlanbefektetők döntéseire, elriasztotta -e a magánbefektetőket a budapesti lakáspiactól.

Nem menekültek el a külföldi lakásvásárlók. A rövidtávú hatásokról a jelentős külföldi vásárói forgalmat bonyolító cég, a Capital Eyes Kft. ügyvezetőjét, Szikora Márton nyilatkozott. A szakember elmondta, hogy a zavargások idején kaptak ugyan egy pár telefonhívást külföldi partnereiktől, azonban nem a korábban megvásárolt ingatlanok miatt aggódtak, sokkal inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés