Előfizetői tartalom

1000 lakást épít a Trigránit Lengyelországban

Portfolio
2007. február 22-én került sor a Debowe Tarasy lakópark alapkőletételére. Az alapkövet a befektető, Katowice város, valamint a fővállalkozó, a katowicei székhelyő Bipromet SA vállalat képviselői helyezik el. A Dêbowe Tarasy a TriGránit, illetve az ImmoEast fejlesztése, a Silesia City Center katowicei projekt második lépéseként valósul meg.

A fejlesztés négy szakaszból áll, melynek során 2009-ig bezárólag összesen körülbelül 1000 lakás épül meg. Négy 11 szintes, illetve nyolc négyemeletes épületből álló elegáns lakópark épül egy vonzó helyen a városközpont közelében. Az első szakasz lezárásával három épületben adnak át lakásokat: a két alacsonyabbikban egyenként 29 lakás, valamint 194 lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés