Előfizetői tartalom

"Ne csak pénzt keressetek!" - Lengyelek taroltak Varsóban

Portfolio
Idén is megválasztották a közép-kelet európai ingatlanszakma díjazottjait a varsói CEE Real Estate Quality Award-on. A legjobb projekteknek járó díjat mind a négy kategóriában (iroda, retail, ipari, lakóingatlan) lengyel fejlesztések nyerték. Az életműdíjat - melyet tavaly Demján Sándornak ítéltek oda - idén a holland Cor van Zadelhoff, a DTZ Zadelhoff ingatlantanácsadó alapítója kapta. Az év tanácsadója a Jones Lang LaSalle lett.

Az év irodaház-fejlesztése a varsói Rondo (Hochtief-projekt) lett, a bevásárlóközpont kategóriában a lodz-i Manufaktura (Apsys Polska-projekt) nyert, míg a régió legjobb lakóingatlanának 2006-ban a GTC varsói fejlesztését, az Osiedle Kostancja-t választotta a zsűri. A 2006 év befektetőjének járó díjat az Immoeast vehette át, a legjobb finanszírozónak az Aareal Bank-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés