Előfizetői tartalom

Jövőre indul a Bosnyák tér átszabása

Portfolio
A Bosnyák téren épülő új zuglói városközpont építésére vállalkozott lengyel beruházó cég, az Echo Investment a mai napon 2007. február 21-én tartott sajtótájékoztatón bemutatta az új városközpont tervét és bejelentette az épülő komplexum nevétA várhatóan jövőre induló és 2010-re megvalósuló, mintegy 40 milliárd Ft-os beruházás eredményeként végre méltó külsőt kap Zugló egyik legfrekventáltabb és legforgalmasabb tere, a Bosnyák tér.

A lengyel ingatlanfejlesztő és -beruházó Echo Investment tavaly júniusban vásárolta meg a zuglói önkormányzattól a budapesti Bosnyák tér közelében található 6,8 hektáros területet. A Csömöri út, Rákospatak utca, Bosnyák utca és Mosztár utca által határolt területen a lengyel vállalat egy olyan új városközpontot kíván építeni, amely közösségi térként szolgálhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés