Előfizetői tartalom

Luxushotel a börtönökből!

Portfolio
Több hazai fegyintézet értékesítését fontolja az igazságügyi és rendészeti tárca. A városközpontban lévő elavult és zsúfolt fegyintézetek - többek között a szegedi, a sátoraljaújhelyi, a váci és a szekszárdi - viszonylag értékes ingatlanon helyezkednek el, s eladásukkal korszerű büntetésvégrehajtási intézményeket építhetnének fel - írja a Népszabadság.

Ugyan ezek egyelőre csak tervek, ám egy spanyol ingatlanfejlesztő cég már jelentkezett a minisztériumnál néhány fegyintézet átalakítási tervével. A napilap által nem nevesített vállalat luxusszállodát alakítana ki többek között a sátoraljaújhelyi és a szegedi Csillag-börtönből, miközben az épületek jellegét alapvetően megőrízné. Kondorosi Ferenc, az igazságügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés