Előfizetői tartalom

Elszáll a Váci út? - Jóból nem árt a sok...

Portfolio
A budapesti irodapiac szárnyalásának egyik hajtóereje egyértelműen a Váci úti folyosó robbanása. Előrejelzések szerint 2007-ben a teljes átadandó irodaállománynak mintegy 25%-át fogják átadni a Váci út által fémjelzett iroda-részpiacon. Bérlőre találnak-e az új irodaprojektek a már amúgy is zsúfolt irodafolyosón? Mi vonzza a befektetőket a Váci útra? Milyen hatással lehet a területre a környékre költöző kormányzati negyed?

Nem állnak üresen. A teljes budapesti irodaállománynak mintegy 17%-át (kb. 290,000 nm) teszi ki a Váci úti irodafolyosó, s a CBRE várakozásai szerint 2007-ben az átadandó irodaterület 25%-a található majd a Váci úton. A jelenlegi 290 ezer négyzetméter tartalmazza a Duna Towers-t, ám nincs benne a szemközti épület, az Erste tulajdonában és bérletében lévő Europe Towers....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés