Előfizetői tartalom

Club Aliga: mégsem szól közbe az önkormányzat

Portfolio
A balatonvilágosi önkormányzat mégsem él elővásárlási jogával a Club Aligát illetően, ugyanis az kizárólag a partszakaszra vonatkozott, ám a tender győztesének, az izraeli SBI csoportnak vagyonkezelési joga kiterjed arra a területre is. Fekete Barnabás, Balatonvilágos polgármestere a VG-nek elmondta, hogy az önkormányzat csak akkor élt volna (a Pólus Palace Kft. támogatásával) elővásárlási jogával, ha az ötödik tender is kudarcot vall.

Fekete Barnabás december közepén egyébként levélben fordult a KVI-hez, melyben kérte a Club Aliga pályázati körből való kivételét és zárt körben való értékesítését, ám a KVI elutasította a kérést.Kapcsolódó cikkünk2006.12.13 08:47Izraeli tulajdonban a Club Aliga!2007.01.05 09:07Az önkormányzat megvenné a Club Aligát! - A Pólus áll a háttérben2006.11.07 08:15Club...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés