Előfizetői tartalom

A VI. kerület ismét bontana...

Portfolio
A Terézvárosi Vagyonkezelő, a Hild-ház bontásának kivitelezője bírósághoz fordult, miután a civilek megakadályozták, hogy lebontsák az épületet. Az ítélet január 4-én megszületett, a Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) szakhatósági határozatait, és új eljárásra utasította a KÖH-t és az ügyben eljáró erzsébetvárosi jegyzőt - írja az Index. A civilek értetlenül állnak a VI. kerületi polgármester újabb manővere előtt. Mint ismeretes, a terézvárosi önkormányzat a napokban vallott kudarcot a Nagymező utcai mélygarázs építésével kapcsolatban.

A Fővárosi Bíróság január 4-én hozott ítélete értelmében újrakezdődik a terézvárosi Király utca 40. alatti épület, a Hild-ház bontásának engedélyezési eljárása, olvasható Verók István VI. kerületi polgármester keddi közleményében.Kapcsolódó cikkünk2007.01.25 08:4295%, hogy nem lesz mélygarázs a Nagymező utcában2007.01.26 15:17Megszólalt a mélygarázs fejlesztője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés