Előfizetői tartalom

Még mindig olcsó Berlinben a lakás - Add bérbe 10 évre!

Portfolio
Új befektetési terméket fejlesztett ki brit ügyfeleinek a német ingatlanok forgalmazásával foglalkozó londoni Berlin Capital Investments. A brit cég berlini belvárosi lakásokat árul, melyeket az értékesítés után 10 éven keresztül bérbe adnak. A befektetőknek a vételár kifizetésén és a szerződés aláírásán kívűl gyakorlatilag 10 évig semmi teendőjük nincsen ingatlanukkal.

A Berlin Capital Investments 70 db berlini lakást kínál 55-133 ezer euróért, azaz egy londoni ingatlan árának töredékéért. A társaság által “all-inclusive"-nak titulált szolgáltatás részeként a cég 10 éven keresztül bérbe adja, fenntartja, rekonstruálja az ingatlant és fizeti az összes felmerülő költséget. A befektetőnek így csak a bérleti díjból származó, a befektetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés